Wil je graag Joomla! leren om zelf je eigen website te maken, te onderhouden of te optimaliseren?

Anja is Joomla!-expert en geeft sinds 2007 diverse Joomla cursussen over Joomla beheer en zoekmachine optimalisatie. Maar ook een maatwerk cursus Joomla als je graag in eigen tempo één op één met duidelijke uitleg een effectieve training wilt volgen.

Presentatie Joomla 2.5 features

Workshop Joomla website onderhouden

Leer in één dag snel en gemakkelijk een Joomla website beheren en uitbreiden. Bespaar tijd, geld en trek meer ideale klanten aan.

Ben je zelfstandig ondernemer en heb je een Joomla website laten maken of ben je werknemer en is het de bedoeling dat je de bedrijfswebsite gaat beheren? Heb je (te) weinig of geen ervaring met Joomla en wil je graag leren hoe je zelf gebruiksvriendelijk een website kunt onderhouden? Kost het zoeken naar antwoorden en zelf experimenteren te veel tijd? Dan is deze workshop een aanrader!

Meer informatie >

Basiscursus Joomla 3 website onderhouden

Workshop Joomla website optimalisatie

Wil je graag je online zichtbaarheid als specialist vergroten en je website beter vindbaar maken voor ideale klanten?

Tijdens deze praktische workshop ga je direct met een eigen website aan de slag!

Niet alleen om je naamsbekendheid als expert en bezoekersaantallen te laten groeien, maar ook voor meer actie van doelklanten om website doelen te bereiken.

Meer informatie >

Joomla workshop zoekmachine optimalisatie

Cursus website maken met Joomla!

Leer tijdens deze cursus snel en eenvoudig een professionele website maken en bespaar veel tijd.

Wil je graag zelf een nieuwe website leren bouwen en onderhouden, maar niet teveel tijd verliezen met experimenteren en het zelf uitzoeken op internet? Wil je het gelijk goed aanpakken met de basis voor een professionele website die ook geschikt is voor tablet en smartphone en goed gevonden wordt door de doelgroep?

Jumpstart met Joomla helpt jou met overzichtelijke stappen, veel persoonlijke aandacht, praktische opdrachten, duidelijke en geduldige uitleg van een expert met ruim 16 jaar ervaring.

Meer informatie >

Cursus website maken met Joomla!

Maatwerk training Joomla

Een maatwerk cursus Joomla is ideaal voor Joomla starters die graag in eigen tempo 1 op 1 training willen volgen in het beheer of inrichten van een Joomla website of graag met een eigen website aan de slag willen. Voor een halve of een hele dag, het programma bepaal je zelf!

Meer informatie >

maatwerk cursus Joomla

Reacties van deelnemersContactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Westelijke Parallelweg 50
3331 EW Zwijndrecht

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 078-6228104