Wil je graag Joomla! leren om zelf je eigen website te maken, te onderhouden of te optimaliseren?

Anja is Joomla!-expert en geeft sinds 2007 diverse Joomla cursussen over Joomla beheer en zoekmachine optimalisatie. Maar ook een maatwerk cursus Joomla als je graag in eigen tempo één op één met duidelijke uitleg een effectieve training wilt volgen.

Presentatie Joomla 2.5 features

Workshop Joomla website beheer

Leer in één dag hoe je zelf de basis voor een website kunt opzetten en onderhouden. Heb je (te) weinig of geen ervaring met Joomla en wil je graag leren hoe je zelf gebruiksvriendelijk een website kunt opzetten en onderhouden? Dan is deze workshop een aanrader!

Meer informatie >

Basiscursus Joomla 3 website onderhouden

Workshop Joomla website optimalisatie

Wil je graag dat je website beter gevonden wordt en je online zichtbaarheid als specialist vergroten? Leer zelf je website optimaliseren voor betere vindbaarheid in Google en meer online zichtbaarheid als specialist voor je ideale klanten!

Meer informatie >

Joomla workshop zoekmachine optimalisatie

Cursus website maken met Joomla!

Je bent een (startende) ondernemer en je wilt graag zelf een nieuwe website maken en onderhouden, maar niet teveel tijd verliezen aan het zelf uitzoeken op internet. Je wilt het gelijk goed aanpakken met de basis voor een effectieve website die goed gevonden wordt door de doelgroep. Een website die zorgt voor meer naamsbekendheid en meer klanten.

Meer informatie >

Cursus website maken met Joomla!

Maatwerk training Joomla

Een maatwerk cursus Joomla is ideaal voor Joomla starters die graag in eigen tempo 1 op 1 training willen volgen in het beheer of inrichten van een Joomla website of graag met een eigen website aan de slag willen. Voor een halve of een hele dag, het programma bepaal je zelf!

Meer informatie >

maatwerk cursus Joomla

Reacties van deelnemersContactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Westelijke Parallelweg 50
3331 EW Zwijndrecht

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 078 - 6228104Joomla! 3 Certified Administrator

Naar boven