Wil je graag online groeien met je bedrijf? Tijd en kosten besparen? Efficiƫnter werken en meer omzet maken met geautomatiseerde slimme systemen?

Op deze pagina vind je een aantal mogelijkheden. Heb je vragen of misschien andere wensen?

Neem vrijblijvend contact op


Lidmaatschap systeem

Met een lidmaatschap systeem (membership) is het mogelijk om online trainingen of programma's aan te bieden die pas na betaling via iDEAL automatisch toegankelijk zijn. Niet alleen verschillende soorten lessen met tekst en/of video, maar ook diverse pakketten met extra opties.

Als iemand zich bijvoorbeeld aanmeld voor een zelfstudie met een jaar toegang dan wordt degene automatisch op de hoogte gehouden als de looptijd voorbij is om eventueel te verlengen. Wil iemand toch graag persoonlijk support dan is tussentijds upgraden naar een ander pakket (na betaling via iDEAL) ook mogelijk.

joomla website met membership

Evenementen systeem

Handel je aanmeldingen voor offline workshops, activiteiten of ander soort evenementen nog handmatig af? Wil je graag tijd en kosten besparen door aanmeldingen en betalingen te automatiseren?

Afhankelijk van soort evenementen kan een verkooppagina met een formulier (voor de benodigde gegevens) gekoppeld aan een iDEAL betalingsmethode al voldoen. Zijn extra opties belangrijk zoals bijvoorbeeld het instellen van maximaal aantal deelnemers of toegangsbewijzen voor het evenement met een barcode? Dan kan een evenementen systeem ingezet worden met uitgebreide mogelijkheden.

Bekijk een voorbeeld

Joomla formulier met iDEAL

E-mail marketing

Uiteraard wil je graag aanmeldingen voor je online training of programma. Een eerste belangrijke stap is het genereren van leads! De stap om direct aan te melden is vaak te groot, doelklanten willen eerst meer informatie en misschien jou wat beter leren kennen. De drempel om voor een e-zine of nieuwsbrief aan te melden is meestal veel lager, zeker als je ook nog zorgt voor een gratis 'weggever' met waardevolle inhoud. Bij aanmelden ontvangt degene bijvoorbeeld een gratis handleiding met een aantal tips of een gratis les uit je online programma.

e-mail marketing

Schrijf ook informatieve artikelen in je weblog met een call to action button om aan te melden. Met een nieuwsbrief (in de stijl van de website) kan je leads op de hoogte houden van nog meer interessante informatie. Over de inhoud van je online training, blogs, extra tips en aanbiedingen voor een gratis webinar of proefles.


Leadpage basis, extra of maatwerk

Een leadpage is vaak onderdeel van een marketing strategie en kan je in combinatie met een membership of los daarvan gebruiken voor een volgende stap. Het aanmelden voor een gratis proefles, video-serie of webinar. Een leadpage in de lay-out van de website, maar zonder menu en andere afleidingen waardoor leads weg kunnen klikken. Met wervende tekst en heel belangrijk een call to action button om actie te ondernemen.

De leadpage wordt gekoppeld aan verschillende tools om de prestaties van de pagina te meten, analyseren en optimaliseren.

Meer informatie over leadpages

Voorbeeld leadpage gratis Joomla tips

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Westelijke Parallelweg 50
3331 EW Zwijndrecht

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 078-6228104

 

Naar boven