Wil je graag online groeien met je bedrijf? Tijd en kosten besparen? Efficiƫnter werken en meer omzet maken met geautomatiseerde slimme systemen?

Op deze pagina vind je een aantal mogelijkheden. Heb je vragen of misschien andere wensen?

Neem vrijblijvend contact op


Lidmaatschap systeem

Met een lidmaatschap systeem (membership) is het mogelijk om online trainingen of programma's aan te bieden die pas na betaling via iDEAL automatisch toegankelijk zijn. Niet alleen verschillende soorten lessen met tekst en/of video, maar ook diverse pakketten met extra opties.

Als iemand zich bijvoorbeeld aanmeld voor een zelfstudie met een jaar toegang dan wordt degene automatisch op de hoogte gehouden als de looptijd voorbij is om eventueel te verlengen. Wil iemand toch graag persoonlijk support dan is tussentijds upgraden naar een ander pakket (na betaling via iDEAL) ook mogelijk.


Een verkooppagina of evenementen systeem

Handel je aanmeldingen voor offline workshops, activiteiten of online evenementen nog handmatig af? Wil je graag tijd en kosten besparen door aanmeldingen en betalingen te automatiseren?

Afhankelijk van soort evenementen kan een verkooppagina met een formulier (voor de benodigde gegevens) gekoppeld aan een iDEAL betalingsmethode al voldoen. Zijn extra opties belangrijk zoals bijvoorbeeld het instellen van maximaal aantal deelnemers of toegangsbewijzen voor het evenement met een barcode? Dan kan een evenementen systeem ingezet worden met uitgebreide mogelijkheden.

Bekijk een voorbeeld


Leadpage basis, extra of maatwerk

Een leadpage is vaak onderdeel van een marketing strategie en kan je in combinatie met een membership of los daarvan gebruiken voor een volgende stap. Het aanmelden voor een gratis proefles, video-serie of webinar. Een leadpage in de lay-out van de website, maar zonder menu en andere afleidingen waardoor leads weg kunnen klikken. Met wervende tekst en heel belangrijk een call to action button om actie te ondernemen.

De leadpage wordt gekoppeld aan verschillende tools om de prestaties van de pagina te meten, analyseren en optimaliseren.

 

Wil je graag meer informatie over Slimme Systemen?

Neem vrijblijvend contact op

Voorbeeld leadpage gratis Joomla tips

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Westelijke Parallelweg 50
3331 EW Zwijndrecht

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 078-6228104