Klanten van Web-effect zijn ambitieuze ondernemers en organisaties die hun bedrijf graag willen laten groeien en online meer geld willen verdienen met een effectieve website.

Door de jaren heen heb ik aan uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers mogen werken. Om een indruk te geven van de diversiteit toon ik hieronder graag een selectie van het werk.


Euromax horeca apparatuur

Euromax horeca apparatuur

Euromax produceert horeca apparatuur middels eigen fabrieken in Nederland en Italië. Op exclusieve basis verkoopt en levert Womax BV de Euromax apparatuur aan horecadealers, horeca groothandels, installateurs, nu ook online met een nieuwe webshop.

Meer informatie
Womax BV

Womax BV

Ook voor Womax BV een nieuwe website met webshop voor dealers van horeca apparatuur met de mogelijkheid om bestellingen online te plaatsen met dealercode. In de dealerbestelshop staat uitgebreide productinformatie en zijn extra duidelijke foto's of filmpjes van de artikelen te vinden.

Meer informatie
Sirman apparatuur

Sirman apparatuur

In dezelfde serie voor Womax BV een nieuwe website Sirman apparatuur met een presentatie van Sirman producten, informatie over het Italiaanse merk en het bedrijf. Inclusief een webshop met daarin een breed assortiment van verschillende producten, gemaakt met gevoel voor design en perfecte naadloze afwerking!

Meer informatie
Personeelsvereniging BZK

Personeelsvereniging BZK

De personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties organiseert door het jaar heen diverse kleine en grote activiteiten. Aanmeldingen voor activiteiten en betalingen werden handmatig afgehandeld, wat erg arbeidsintensief was. De wens van personeelsvereniging BZK was om de aanmeldingen en betalingen efficiënter te verwerken en daardoor tijd en kosten te besparen.

Meer informatie
Anke Bot Fotografie

Anke Bot Fotografie

Anke Bot is professioneel bedrijfsfotograaf, gespecialiseerd in krachtig beeld voor ondernemers. Anke had al een heel duidelijk beeld van haar nieuwe website. Een website die geschikt is voor diverse mobiele apparaten met een heldere lay-out waarin het beeld het allerbelangrijkste is en goed tot zijn recht moet komen. Daarnaast eenvoudig te onderhouden om zelf nieuwe foto's in de portfolio te plaatsen, nieuwe verhalen van klanten en artikelen aan een weblog toevoegen voor meer online zichtbaarheid.

Meer informatie
Servanda

Servanda

Servanda is een welzijnsorganisatie voor alle inwoners van Hardinxveld-Giesendam en bundelen kracht van inwoners, professionals en organisaties rondom persoonlijke en maatschappelijke vraagstukken. De wens van Servanda was een nieuwe professionele en gebruiksvriendelijke website waar de verschillende doelgroepen snel de juiste informatie kunnen vinden en uiteraard geschikt voor diverse mobiele apparaten.

Meer informatie
Salespage Goed Lunchen

Salespage Goed Lunchen

Maatwerk salespage voor het kookboek 'Goed Lunchen'. In de stijl van de website Anke Bot Fotografie, met een bestelformulier voor één of meerdere boeken en direct eenvoudig afrekenen via iDEAL. Natuurlijk ook geoptimaliseerd voor diverse mobiele apparaten, vindbaarheid in Google en het delen naar social media.

Meer informatie
iQ Coaches

iQ Coaches

iQ Coaches is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme en ADHD, ADD. In 2011 wilde iQ Coaches graag een nieuwe website op basis van een flexibel en stabiel website beheersysteem. Een cms waarmee het eenvoudiger is om de website te onderhouden en uit te breiden in plaats van een beperkt maatwerk beheersysteem.
Leadpage Perfect Skin & Beauty

Leadpage Perfect Skin & Beauty

Maatwerk leadpage voor 'Perfect Skin & Beauty' in de stijl van de website met wervende tekst en het belangrijkste doel, het aanmelden en het gratis stappenplan voor huidverbetering downloaden. Geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google en het delen naar social media.
Euromax heteluchtovens

Euromax heteluchtovens

Euromax te Dordrecht is producent van diverse professionele catering producten. Voor Euromax heeft Web-effect een nieuwe website gemaakt die ook geschikt is voor tablets en smartphones en waarmee op een eenvoudige wijze een keuze gemaakt kan worden uit de heteluchtovens voor de juiste toepassing.
Jij onderneemt het

Jij onderneemt het

Jij onderneemt het biedt zzp'ers, freelancers, mkb en starters advies en ondersteuning voor meer omzet en meer klanten. Cisca Stasse wilde in 2012 graag een nieuwe website die ook geschikt is voor tablets en smartphones met een fris eenvoudig design en eenvoudig te onderhouden.
OneLove Self Help Group

OneLove Self Help Group

Een nieuwe website voor Stichting OneLove Self Help Group, een non-profit organisatie die zich inzet voor het bevorderen van het welzijn en de ontwikkeling van mensen in Ahero te Kenia. Door middel van diverse projecten & activiteiten, educatie, sport, zelfontwikkeling, voorlichtingen, cursussen & workshops voor jong en oud.

Meer informatie over dit sponsorproject: www.oneloveselfhelpgroup.com

Contact

Web-effect

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpagina

LinkedIn profiel