personeelsvereniging BZK

De personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties organiseert door het jaar heen diverse kleine en grote activiteiten. Aanmeldingen voor activiteiten en betalingen werden handmatig afgehandeld, wat erg arbeidsintensief was. De wens van personeelsvereniging BZK was om de aanmeldingen en betalingen efficiënter te verwerken en daardoor tijd en kosten te besparen.

servanda

Servanda is een welzijnsorganisatie voor alle inwoners van Hardinxveld-Giesendam en bundelen kracht van inwoners, professionals en organisaties rondom persoonlijke en maatschappelijke vraagstukken.

De wens van Servanda was een nieuwe professionele en gebruiksvriendelijke website waar de verschillende doelgroepen snel de juiste informatie kunnen vinden en uiteraard geschikt voor diverse mobiele apparaten.

Daarnaast is de website ook extra gebruiksvriendelijk ingericht voor beheerders in combinatie met een Joomla training om de website eenvoudig te onderhouden met aanpassingen en nieuwe artikelen.

Anke Bot Fotografie

Anke Bot is professioneel bedrijfsfotograaf, gespecialiseerd in krachtig beeld voor ondernemers.

Anke had al een heel duidelijk beeld van haar nieuwe website. Een website die geschikt is voor diverse mobiele apparaten met een heldere lay-out waarin het beeld het allerbelangrijkste is en goed tot zijn recht moet komen. Daarnaast eenvoudig te onderhouden om zelf nieuwe foto's in de portfolio te plaatsen, nieuwe verhalen van klanten en artikelen aan een weblog toevoegen voor meer online zichtbaarheid.

Jij onderneemt het

Jij onderneemt het biedt zzp'ers, freelancers, mkb en starters advies en ondersteuning voor meer omzet en meer klanten.

Cisca Stasse wilde in 2012 graag een nieuwe website die ook geschikt is voor tablets en smartphones met een fris eenvoudig design en eenvoudig te onderhouden.

In de afgelopen jaren is de website uitgebreid met een formulier om het boek van Cisca online te bestellen en direct af te rekenen met iDEAL.

Ook is er een membership geïnstalleerd voor het aanbieden van een online programma. Na betaling d.m.v. iDEAL krijg je automatisch toegang en is het mogelijk om 26 extra lessen (gebaseerd op het boek "Jij onderneemt het") online te volgen.

Contactgegevens

Web-effect

078-6228104
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpagina

LinkedIn profiel