servanda

Servanda is een welzijnsorganisatie voor alle inwoners van Hardinxveld-Giesendam en bundelen kracht van inwoners, professionals en organisaties rondom persoonlijke en maatschappelijke vraagstukken.

De wens van Servanda was een nieuwe professionele en gebruiksvriendelijke website waar de verschillende doelgroepen snel de juiste informatie kunnen vinden en uiteraard geschikt voor diverse mobiele apparaten.

Daarnaast is de website ook extra gebruiksvriendelijk ingericht voor beheerders in combinatie met een Joomla training om de website eenvoudig te onderhouden met aanpassingen en nieuwe artikelen.

Anke Bot Fotografie

Anke Bot is professioneel bedrijfsfotograaf, gespecialiseerd in krachtig beeld voor ondernemers.

Anke had al een heel duidelijk beeld van haar nieuwe website. Een website die geschikt is voor diverse mobiele apparaten met een heldere lay-out waarin het beeld het allerbelangrijkste is en goed tot zijn recht moet komen. Daarnaast eenvoudig te onderhouden om zelf nieuwe foto's in de portfolio te plaatsen, nieuwe verhalen van klanten en artikelen aan een weblog toevoegen voor meer online zichtbaarheid.

Jij onderneemt het

Jij onderneemt het biedt zzp'ers, freelancers, mkb en starters advies en ondersteuning voor meer omzet en meer klanten.

Cisca Stasse wilde in 2012 graag een nieuwe website die ook geschikt is voor tablets en smartphones met een fris eenvoudig design en eenvoudig te onderhouden.

In de afgelopen jaren is de website uitgebreid met een formulier om het boek van Cisca online te bestellen en direct af te rekenen met iDEAL.

Ook is er een membership geïnstalleerd voor het aanbieden van een online programma. Na betaling d.m.v. iDEAL krijg je automatisch toegang en is het mogelijk om 26 extra lessen (gebaseerd op het boek "Jij onderneemt het") online te volgen.

iqcoaches 2014
pillarmethodiek

iQ Coaches is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme en ADHD, ADD.

In 2011 wilde iQ Coaches graag een nieuwe website op basis van een flexibel en stabiel website beheersysteem. Een cms waarmee het eenvoudiger is om de website te onderhouden en uit te breiden in plaats van een beperkt maatwerk beheersysteem.

In de afgelopen jaren zijn er nog extra nieuwe website bij gekomen zoals 'Pillar-methodiek' en 'iQ Coach worden'. Na de nodige upgrades zijn alle websites voorzien van de nieuwste versie Joomla 3 en een mobiel vriendelijke lay-out. Na Joomla training en coaching heeft iQ Coaches nu zelf website content en structuur gerealiseerd.

 

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Westelijke Parallelweg 50
3331 EW Zwijndrecht

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 078 - 6228104

Gratis website tips

Naar boven