iqcoaches 2014
pillarmethodiek

iQ Coaches is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme en ADHD, ADD.

In 2011 wilde iQ Coaches graag een nieuwe website op basis van een flexibel en stabiel website beheersysteem. Een cms waarmee het eenvoudiger is om de website te onderhouden en uit te breiden in plaats van een beperkt maatwerk beheersysteem.

In de afgelopen jaren zijn er nog extra nieuwe website bij gekomen zoals 'Pillar-methodiek' en 'iQ Coach worden'. Na de nodige upgrades zijn alle websites voorzien van de nieuwste versie Joomla 3 en een mobiel vriendelijke lay-out. Na Joomla training en coaching heeft iQ Coaches nu zelf website content en structuur gerealiseerd.

 

Werkzaamheden Web-effect:

Reacties van iQ Coaches

Herman de Neef - Directeur

"Het prettige van het samenwerken met Anja is dat ze goed bijhoudt of er veranderingen of updates nodig zijn en dit vervolgens op tijd aangeeft. Tijdens de uitvoering houdt ze ons op de hoogte. Voor overleg of uitleg over veranderingen die we zelf aanbrengen, krijgen we goede uitleg, indien nodig. Desgevraagd zullen we, en hebben we reeds, Anja aan anderen aanbevolen."

Susan Curvers - Secretariaat

"Tijdens het groot onderhoud van onze websites heb ik nauw samengewerkt met Anja. Ze was makkelijk te bereiken voor overleg en kon me vaak goed op weg helpen, zodat ik een groot deel van de aanpassingen zelfstandig kon uitvoeren. Wanneer dat niet lukte stond Anja klaar om de moeilijkere taken uit te voeren. Door de goede samenwerking verliep het onderhoud sneller dan verwacht en naar grote tevredenheid."

 

Contact

Web-effect

078-6228104
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpagina

LinkedIn profiel