Stichting Vakinformatie Siergewassen

Vier nieuwe maatwerk websites voor Stichting Vakinformatie Siergewassen.

De Boomkwekerij was de eerste in de serie van vier websites die aan grondige vernieuwing toe was. In plaats van alle informatie gratis weg te geven is waardevolle vakinformatie achter een 'poortje' geplaatst. Exclusief voor abonnees op het blad.

Als basis voor de websites Joomla met een aantal standaard extensies, maar daarnaast is er ook het nodige maatwerk verricht voor een specifieke login procedure voor bestaande en nieuwe abonnees. Maatwerk aanpassingen aan de RSS feed die door een extern nieuwsbriefsysteem gebruikt wordt, diverse template overrides en een koppeling met een extern redactiesysteem.

Tijdens het ontwikkelen van de Joomla maatwerk templates is rekening gehouden met de snelheid en beschikbaarheid voor alle schermresoluties (responsive) ook voor tablets en smartphones.

Voor deze opdracht heeft Web-effect de juiste Joomla specialisten ingeschakeld. Zodat de vier websites vakkundig, volgens planning en naar tevredenheid zijn opgeleverd.

Een zeer interessant project met een mooi eindresultaat in samenwerking met Stichting Vakinformatie Siergewassen, BDUmedia en een team van Joomla professionals:

Bloem en Blad
Tuin en Landschap
Vakblad voor de Bloemisterij

 

Contact

Web-effect

078-6228104
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpagina

LinkedIn profiel