René Hogenes geeft regelmatig een online workshop Brainswitch. Tijdens campagnes werd er een standaard online Leadpages tool gebruikt om aanmeldingen te werven, maar daar zaten een aantal beperkingen aan.

Om campagnes beter aan te sturen wilde René graag meer inzicht via welke (social media) kanalen bezoekers op de leadpage terecht komen en actie ondernemen. Daarom is er een maatwerk leadpage ontwikkeld met een lay-out op basis van de website en gekoppeld met Google Analytics voor het meten en analyseren.

 

Niet alleen het aantal bezoekers, maar ook met welke mobiele apparaten de leadpage is bezocht en actie is ondernomen. Meer duidelijkheid waar bezoekers vandaan komen, via social media of een nieuwsbrief. Na iedere campagne wordt er een analyse gemaakt en ontvangt René een duidelijk rapport met advies en heldere stappen om de campagne en leadpage te (laten) optimaliseren.

Daarvoor wordt er ook gebruik gemaakt van een extra online tool waarmee je precies kan zien op welke call to action button er geklikt is (of niet) en of bijvoorbeeld heel de pagina bekeken wordt of alleen een gedeelte ervan.

 

Werkzaamheden Web-effect:

 

Responsive Joomla leadpage workshop brainswitch

Leadpage brainswitch crazyegg heatmap

 

 

Contact

Web-effect

078-6228104
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpagina

LinkedIn profiel