Val extra op in Google en via social media

In een ander artikel 'Aangepaste browserpaginatitel voor een artikel zonder menu-item' heb ik meer informatie gegeven over het verbeteren van online vindbaarheid met deze nieuwe optie in Joomla 3.7 (bijvoorbeeld voor artikelen in een weblog of een nieuwspagina). Om het artikel verder te optimaliseren is de metabeschrijving ook van belang voor meer online zichtbaarheid in de Google zoekresultaten en op social media.

Meer actie met Joomla call to action buttons

Je hebt diverse artikelen geschreven over je expertise, daarbij oplossingen gegeven voor problemen en de website ook op andere punten geoptimaliseerd. Niet alleen je naamsbekendheid als expert is gegroeid, maar ook de bezoekersaantallen. Nu wil je graag dat je ideale klanten vaker actie ondernemen op de website.

Hiervoor kan je gebruik makenn van 'call to action' buttons op de juiste plaats(en). In dit artikel leer je hoe je zelf zo'n opvallende button kan maken en op de Joomla website plaatsen.

joomla3 module meest gelezen blogs

Je schrijft regelmatig blogs voor je website en een aantal artikelen worden al goed gevonden. De meest gelezen artikelen in je weblog wil je graag nog zichtbaarder maken op je Joomla website.

Vooral omdat het artikelen zijn met interessante informatie voor je doelklant en ook verwijzen naar een belangrijke conversie pagina op de website. Zoals bijvoorbeeld het aanvragen van informatie, aanmelden voor de nieuwsbrief of een pagina met meer informatie over een training.

Gebruiksvriendelijk Joomla 3.4 module bewerken

Sinds versie Joomla 3.4 in is het nog gebruiksvriendelijker geworden om een Joomla website te onderhouden!

Ik geef regelmatig diverse Joomla cursussen en support aan klanten. Daarbij komt de verbeterde optie zeker aan bod, snel en eenvoudig modules bewerken via de voorkant van de website. En de reacties waren erg enthousiast!

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Westelijke Parallelweg 50
3331 EW Zwijndrecht

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 078 - 6228104Joomla! 3 Certified Administrator

Naar boven