joomla3 module meest gelezen blogs

Je schrijft regelmatig blogs voor je website en een aantal artikelen worden al goed gevonden. De meest gelezen artikelen in je weblog wil je graag nog zichtbaarder maken op je Joomla website.

Vooral omdat het artikelen zijn met interessante informatie voor je doelklant en ook verwijzen naar een belangrijke conversie pagina op de website. Zoals bijvoorbeeld het aanvragen van informatie, aanmelden voor de nieuwsbrief of een pagina met meer informatie over een training.

Gebruiksvriendelijk Joomla 3.4 module bewerken

Sinds versie Joomla 3.4 in is het nog gebruiksvriendelijker geworden om een Joomla website te onderhouden!

Ik geef regelmatig diverse Joomla cursussen en support aan klanten. Daarbij komt de verbeterde optie zeker aan bod, snel en eenvoudig modules bewerken via de voorkant van de website. En de reacties waren erg enthousiast!

Tips afbeeldingen verkleinen Joomla

Tijdens de workshop Joomla website beheer komt het altijd aan bod, uitleg over het gebruiksvriendelijk plaatsen van afbeeldingen op een Joomla website. Omdat het nog regelmatig voor komt dat er te grote afbeeldingen worden gebruikt.

Afbeeldingen worden bijvoorbeeld direct geplaatst vanaf een fototoestel of telefoon met een hoge resolutie van meer dan 2000 pixels en een bestandsgrootte van 1 of 2 MB per foto.

De afbeelding wordt dan handmatig met de editor verkleind naar een veel kleiner formaat zichtbaar op de website. Vaak omdat het een snelle manier is, maar het blijft dezelfde grote afbeelding (qua MB's).

Maak een Joomla website gebruiksvriendelijker met deze basis usability tips

Kruimelpad

Deze module is te vinden in de administrator van Joomla! via het menu-item 'extensies' en het submenu-item 'modulebeheer'. Als het kruimelpad nog niet in het overzicht staat kan deze toegevoegd worden d.m.v. de button 'Nieuw' en daarna de module kruimelpad kiezen in het overzicht moduletypes.

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Westelijke Parallelweg 50
3331 EW Zwijndrecht

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 078 - 6228104

Gratis website tips

Naar boven