Regelmatig organiseer ik Joomla thema-avonden. Op 27 juni en 27 september over Joomla zoekmachine optimalisatie in Dylans te Rotterdam.

Basis Joomla! SEO

In het eerste deel van de avond zijn de basis technieken van Joomla SEO besproken, zoals standaard Joomla zoekmachine optimalisatie activeren. Het plaatsen van pagina titels, zoekmachine vriendelijke url's, iedere pagina een eigen omschrijving, het voordeel van intern linken op een website en meer actuele tips & tricks.

Zoekmachine optimalisatie tips & tricks

Het tweede deel van de avond werden onderwerpen besproken zoals linkbuilden door middel van een weblog of nieuwspagina en dit automatisch delen via social media. Via Google Analytics controleren met welke zoekwoorden de website wordt bezocht en met welke techniek zoekwoorden gezocht kunnen worden die voor meer bezoekers kunnen zorgen. Het voordeel van een sitemap en hoe deze in Google webmaster tools geplaatst kan worden.Met dank aan Jan Kleijn van www.bedrijfsfilms-maken.nl voor de video's.

Reacties van deelnemers

Reactie Karen Visbeen SEO info avond

Reactie Akire Webdesign SEO info avond

Wil je graag op de hoogte gehouden worden waneer er een nieuwe thema-avond is?

Meld je vrijblijvend aan!

 

anjaDit artikel is geschreven door Anja Hage, eigenaar van Web-effect en gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke Joomla websites, conversie- en zoekmachine optimalisatie.

Google+ | LinkedIn | Twitter | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Delen via social media

Contactgegevens

Web-effect

078-6228104
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpagina