Anja Web-effect

“Jou begrijp ik tenminste!”, zei één van mijn klanten laatst. Dat vind ik een groot compliment, want dat is wat ik graag wil bereiken. Duidelijkheid bij het ontwikkelen of optimaliseren van een website, samen met de ondernemer!

Ervaring

Ik heb al ruim 18 jaar ervaring en begonnen als webmaster bij een webdesign bureau in Dordrecht. Daar bestonden mijn werkzaamheden uit het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van toen nog meestal html websites zonder beheersysteem (CMS).

Sinds mei 2007 ben ik eigenaar van mijn eigen bedrijf Web-effect en ben ik het open source CMS Joomla als basis voor websites gaan gebruiken. Daarmee is het mogelijk om zonder kennis van html zelf je eigen website te onderhouden met onder andere tekst, afbeeldingen, filmpjes en bijvoorbeeld te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google.

Werkwijze

Ik geef graag duidelijk advies aan zelfstandige professionals over een nieuwe website met een slim systeem voor online groei en meer omzet. Of om een bestaande website te optimaliseren voor meer online resultaat. Ik ontwikkel websites die gebruiksvriendelijk zijn, die voor meer conversies zorgen (zoals: informatie aanvragen, bestellingen, inschrijvingen voor trainingen en nieuwsbrieven) en die in de zoekmachines goed gevonden worden door de doelklant.

Referentie

Anke Bot Fotografie

Anke Bot"Anja durfde de uitdaging aan om een website te bouwen voor een fotograaf. Een website waarin het beeld het allerbelangrijkste is en goed tot zijn recht moet komen. Anja heeft goed begrepen waar de accenten moeten liggen en ze heeft ervoor gezorgd dat de website precies werkt zoals ik voor ogen had. Verder heeft ze met veel geduld een training gegeven over het gebruik van Joomla. Een super prestatie, een prachtig resultaat en een meer dan tevreden klant ! "

Anke Bot - Anke Bot Fotografie

Meer informatie

Een nieuw project begint natuurlijk altijd met een persoonlijk gesprek. Door eerst goed te luisteren en samen met de klant de inhoud en doelen van de website te bespreken, kan ik een heldere analyse maken en in duidelijke taal, stap voor stap, praktisch advies geven en samen effectief te werk gaan.

Mobielvriendelijke websites met slimme systemen zorgen voor meer online resultaat

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag een naam invullen

Graag een geldig e-mail adres invullen

Ongeldige invoer

Graag bevestigen voor verzenden

Referentie

Servanda Stichting Welzijn

Susanna Kos"Anja is een no-nonsense vakvrouw die goed luistert naar wat je voor ogen hebt en daarmee aan de slag gaat. Makkelijk en helder in het contact en uitstekend in het trainen om de website zelf te beheren. Top! "

Susanna Kos - Directeur Servanda

Joomla trainer

Wil je leren hoe je zelf een website kunt maken, onderhouden en optimaliseren?

Ik geef sinds 2007 diverse Joomla cursussen over Joomla beheer, templates en zoekmachine optimalisatie. Een meerdaagse cursus website maken met Joomla. Maar ook een maatwerk cursus Joomla als je graag in eigen tempo één op één training wilt volgen.

Referenties trainingen

 

Contact

Web-effect

078-6228104
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpagina

LinkedIn profiel