Anja Web-effect

“Jou begrijp ik tenminste!”, zei één van mijn klanten laatst. Dat vind ik een groot compliment, want dat is wat ik graag wil bereiken. Duidelijkheid bij het ontwikkelen of optimaliseren van een mooie, gebruiksvriendelijke en effectieve website, samen met de ondernemer!

Ervaring

Ik heb ruim 19 jaar ervaring en ben begonnen als webmaster bij een webdesign bureau in Dordrecht. Daar bestonden mijn werkzaamheden uit het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van toen nog meestal html websites zonder beheersysteem (CMS).

Sinds mei 2007 ben ik eigenaar van mijn eigen bedrijf Web-effect en ben ik het open source CMS Joomla als basis voor websites gaan gebruiken. Daarmee is het mogelijk om zonder kennis van html zelf je eigen website te onderhouden met onder andere tekst, afbeeldingen, filmpjes en bijvoorbeeld te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google.

Werkwijze

Het proces van een effectieve website start met een persoonlijk gesprek om behoeften, doelen, doelgroep en randvoorwaarden te bespreken. Ook voor een kleiner budget!

Ik geef graag duidelijk advies aan zelfstandige professionals over een nieuwe website met een slim systeem voor online groei en meer omzet. Of om een bestaande website te optimaliseren voor meer online resultaat. Ik ontwikkel gebruiksvriendelijke websites (geschikt voor diverse schermen en mobiele apparaten) die je zelf eenvoudig kunt onderhouden en die goed vindbaar is voor doelklanten.

Groei is een belangrijke kernwaarde voor mij, om persoonlijk te groeien en met mijn bedrijf. Ik wil ook graag andere mensen met mijn kennis en ervaring helpen om te groeien, door het geven van praktische en doelgerichte Joomla trainingen & coaching.

Kennis

Ik vind het belangrijk om te blijven leren. De (technische) ontwikkelingen gaan snel, om op de hoogte te blijven en mezelf constant te verbeteren heb ik de volgende trainingen gevolgd en volg ik op dit moment een studie Front-end development.

  • 2021 - heden: Online studie Front-end engineer bij Codecademy.
  • 2008 - heden: Diverse (online) presentaties/workshops tijdens conferenties zoals de Joomla!dagen, J and Beyond en de Joomla gebruikersgroepen.
  • 2017: Joomla 3 Administrator Certificering.
  • 2014 - 2016: Diverse Joomla expert sessies (o.a. usability, security, SEO) bij Perfect Web Team.
  • 2011: Cursus HTML5 bij Fronteers.
  • 2009: Joomla SEO bootcamp (o.a. Joomla zoekmachine optimalisatie, SEM Search Engine Marketing, Diverse Joomla SEF extensions, Joomla template overrides) bij Jira.
  • 2008: Joomla webdesigners dag (o.a. Joomla SEO, Magento, Joomla templates voor mobiele telefoons, Joomla template overrides) bij Jira.
  • 2007: Cursus Joomla 1.5 templates bij Jira
  • 2007: Joomla! 1.5 bootcamp (o.a. introductie Joomla 1.5, migratie Joomla 1.0 naar Joomla 1.5, Joomla templates) bij Jira.

 

Joomla! 3 Certified Administrator

Soft Skills

Persoonlijke eigenschappen en vaardigheden

Proactief, samenwerken, actief luisteren, geduldig, flexibel, secuur, zelfstandig, oplossingsgericht, klantgericht, verantwoordelijk, leer- en nieuwsgierig.

REFERENTIE

Anke Bot Fotografie

Anke Bot"Anja durfde de uitdaging aan om een website te bouwen voor een fotograaf. Een website waarin het beeld het allerbelangrijkste is en goed tot zijn recht moet komen. Anja heeft goed begrepen waar de accenten moeten liggen en ze heeft ervoor gezorgd dat de website precies werkt zoals ik voor ogen had. Verder heeft ze met veel geduld een training gegeven over het gebruik van Joomla. Een super prestatie, een prachtig resultaat en een meer dan tevreden klant ! "

Anke Bot - Anke Bot Fotografie

Meer informatie

Ik maak graag een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek! Door goed te luisteren en samen de inhoud en doelen van de website te bespreken kan ik stap voor stap, praktisch advies geven in een strategie met heldere stappen voor het behalen van website doelen.

Mobielvriendelijke websites met slimme systemen zorgen voor meer online resultaat

Graag een naam invullen

Graag een geldig e-mail adres invullen

Ongeldige invoer

Graag bevestigen voor verzenden

REFERENTIE

Servanda Stichting Welzijn

Susanna Kos"Anja is een no-nonsense vakvrouw die goed luistert naar wat je voor ogen hebt en daarmee aan de slag gaat. Makkelijk en helder in het contact en uitstekend in het trainen om de website zelf te beheren. Top! "

Susanna Kos - Directeur Servanda

Joomla trainer

Wil je leren hoe je zelf een website kunt maken, onderhouden en optimaliseren?

Ik geef sinds 2007 diverse Joomla cursussen over Joomla beheer, templates en zoekmachine optimalisatie. Een meerdaagse cursus website maken met Joomla. Maar ook een maatwerk cursus Joomla als je graag in eigen tempo één op één training wilt volgen.

Referenties trainingen

 

Contact

Web-effect

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpagina

LinkedIn profiel