Door de jaren heen heb ik aan uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers mogen werken. Om een indruk te geven van de diversiteit toon ik graag een selectie van het werk.

Wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken.

 

Euromax horeca apparatuur
OneLove Self Help Group
Joomla Cursussen

 

Leadpage Perfect Skin & Beauty

Maatwerk leadpage voor 'Perfect Skin & Beauty' in de stijl van de website met wervende tekst en het belangrijkste doel, het aanmelden en het gratis stappenplan voor huidverbetering downloaden. Geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google en het delen naar social media.

personeelsvereniging BZK

De personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties organiseert door het jaar heen diverse kleine en grote activiteiten. Aanmeldingen voor activiteiten en betalingen werden handmatig afgehandeld, wat erg arbeidsintensief was. De wens van personeelsvereniging BZK was om de aanmeldingen en betalingen efficiënter te verwerken en daardoor tijd en kosten te besparen.

servanda

Servanda is een welzijnsorganisatie voor alle inwoners van Hardinxveld-Giesendam en bundelen kracht van inwoners, professionals en organisaties rondom persoonlijke en maatschappelijke vraagstukken.

De wens van Servanda was een nieuwe professionele en gebruiksvriendelijke website waar de verschillende doelgroepen snel de juiste informatie kunnen vinden en uiteraard geschikt voor diverse mobiele apparaten.

Daarnaast is de website ook extra gebruiksvriendelijk ingericht voor beheerders in combinatie met een Joomla training om de website eenvoudig te onderhouden met aanpassingen en nieuwe artikelen.

Salespage kookboek Goed Lunchen

Maatwerk salespage voor het kookboek 'Goed Lunchen'. In de stijl van de website Anke Bot Fotografie, met een bestelformulier voor één of meerdere boeken en direct eenvoudig afrekenen via iDEAL. Natuurlijk ook geoptimaliseerd voor diverse mobiele apparaten, vindbaarheid in Google en het delen naar social media.

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Westelijke Parallelweg 50
3331 EW Zwijndrecht

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 078-6228104