Wil je graag meer klanten werven en meer omzet realiseren met je website?

Veel websites hebben doelen, maar vaak vallen de resultaten tegen. Je hoeft dan echt niet altijd een nieuwe website te laten maken. Je kunt ook meer online resultaat behalen door onderhoud aan de website in verschillende fasen met praktisch advies. Zodat je zelf website verbetering kunt plannen en (laten) uitvoeren.

Herken jij je in één of meer van de volgende uitspraken?

 • Ik heb een website, maar ik wil graag advies over de mogelijkheden om mijn website beter vindbaar te maken voor mijn ideale klanten.
 • Ik wil meer informatie-aanvragen via mijn website en meer inschrijvingen voor mijn nieuwsbrief, ik heb concrete ondersteuning nodig hoe ik dat moet aanpakken.
 • Ik wil graag een grotere naamsbekendheid als expert en mijn online zichtbaarheid vergroten zodat ideale klanten mijn aanbod beter kunnen vinden en er ook gebruik van maken, maar daarvoor heb ik advies nodig.
Joomla website optimalisatie

Neem dan contact op!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de doelen en knelpunten van de website en komen de volgende punten aan bod:

 • Zoekmachine optimalisatie. Zijn de standaard Joomla SEO opties goed ingesteld en maak je gebruik van andere mogelijkheden om de website beter vindbaar te maken voor jouw ideale klant?
 • Gebruiksvriendelijkheid. Is de website overzichtelijk en kun je als bezoeker snel de juiste informatie vinden waar je naar op zoek bent?
 • Conversie optimalisatie. Zijn de doelen van de website duidelijk? Wat is er nodig om de doelgroep te verleiden om bijvoorbeeld veel vaker een bestelling te doen, informatie aan te vragen, contact op te nemen of in te schrijven voor je nieuwsbrief.

Ben jij een ambitieuze ondernemer en wil je ook graag een winstgevende website?
Vraag dan een gratis strategie sessie aan!

Graag een naam invullen

Graag een geldig e-mail adres invullen

Ongeldige invoer

Graag bevestigen voor verzenden

Joomla website coaching

Ik werk regelmatig en graag samen met zelfstandige specialisten in het onderhouden en optimaliseren van de website voor meer online resultaat.

Wat zijn de mogelijkheden?

Als start een basis analyse van de website met duidelijk advies en waardevolle tips waar je zelf mee aan de slag kunt om de website winstgevender te maken. Daarnaast ontvang je ook vrijblijvend een speciaal aanbod met een overzichtelijk en praktisch stappenplan om de website samen met mij te optimaliseren. Ik kan daarvoor een coachingstraject aanbieden voor 3 maanden of een half jaar.

Streef je ernaar om van je website een (groter) succes te maken? Wil je jezelf graag ontwikkelen en je bedrijf laten groeien? Dan is het belangrijk dat je tijdens de coaching periode ruimte hebt om samen te werken en na de training ook zelf actie te ondernemen met het onderhouden en optimaliseren van de website voor meer online resultaat.

Inhoud van website coaching:

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wat zijn de doelen en knelpunten van de website?
 • Een basis analyse van de website met duidelijk advies, plan van aanpak en waardevolle tips.
 • Technische website implementaties zoals bijvoorbeeld, opzet van een weblog, juiste instellingen voor zoekmachine optimalisatie, ontwikkelen van een maatwerk verkoop pagina, de koppeling van verschillende tools om resultaten te meten en te analyseren.
 • Maandelijks een gedetailleerde duidelijke analyse met praktisch advies voor optimalisatie en persoonlijk overleg.
 • Een training hoe je bepaalde onderdelen van de website eenvoudig zelf kan onderhouden en optimaliseren voor meer online zichtbaarheid.

Gebruiksvriendelijk website analyse dashboard
De website resultaten in één oogopslag duidelijk zichtbaar met een gebruiksvriendelijk dashboard (onderdeel maandelijkse analyse).


Waarom kan ik je helpen?

Anja HageIk ben Anja Hage, Joomla specialist en ik heb ruim 18 jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele effectieve websites. Ik geef duidelijk en praktisch advies aan zelfstandige specialisten om hun bestaande website te optimaliseren voor meer online resultaat. Een website die gebruiksvriendelijk is, die voor meer aanvragen, bestellingen en inschrijvingen zorgt en die in de zoekmachines goed gevonden wordt door de doelgroep.

Ja, ik wil graag meer informatie!

René Hogenes
Expert en trainer in digitaal snellezen

Anja zorgt voor mijn website www.digitaalsnellezen.nl waarbij ook gemeten wordt of ik mijn doelen bereik. Maandelijks bespreken we de resultaten en sturen we bij. Denk aan aantal bezoekers, aantal brochure-aanvragen en verkoop. Ze combineert haar kennis van de SEO & Google-vriendelijke Joomla-website met haar kennis om mijn wensklanten te verleiden tot het aanvragen van een brochure.

In haar visie gaat het er niet om waar je nu bent, maar waar je naar toe gaat. En dat is niet afhankelijk van hard werken en geluk, maar van de combinatie van de steeds veranderende manier waarop Google de site rankt, de structuur en duidelijke doelen. Anja schoolt zich daarin permanent bij. Wat ik uniek van Anja vind, is dat ze dat ook pro-actief doet. Dat zorgt voor het regelmatig bijsturen van mijn internetstrategie om mijn doelen te bereiken.

Het keiharde resultaat is een maandelijks groeiende conversie van bezoekers naar verkoop!

Contact

Web-effect

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpagina

LinkedIn profiel