Wil je graag meer informatie over de website mogelijkheden en voordelen?

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer klanten werven en meer omzet realiseren met je website?

Veel websites hebben doelen, maar vaak vallen de resultaten tegen. Je hoeft dan echt niet altijd een nieuwe website te laten maken. Je kunt ook meer online resultaat behalen door onderhoud aan de website in verschillende fasen met praktisch advies. Zodat je zelf website verbetering kunt plannen en (laten) uitvoeren.

Joomla website optimalisatie

Herken je dit?

  • Je hebt een website, maar je wil graag advies over de mogelijkheden om de website beter vindbaar te maken voor doelklanten.
  • Je wilt graag meer informatie-aanvragen via de website en meer inschrijvingen voor de nieuwsbrief, je hebt concrete ondersteuning nodig hoe je dat kan aanpakken.
  • Je wilt graag een grotere naamsbekendheid als expert en je online zichtbaarheid vergroten zodat doelklanten je aanbod beter kunnen vinden en er ook gebruik van maken, maar daarvoor heb je advies nodig.

Neem dan contact op!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de doelen en knelpunten van de website en komen de volgende punten aan bod:

  • Zoekmachine optimalisatie. Zijn de standaard Joomla SEO opties goed ingesteld en maak je gebruik van andere mogelijkheden om de website beter vindbaar te maken voor jouw ideale klant?
  • Gebruiksvriendelijkheid. Is de website overzichtelijk en kun je als bezoeker snel de juiste informatie vinden waar je naar op zoek bent?
  • Conversie optimalisatie. Zijn de doelen van de website duidelijk? Wat is er nodig om de doelgroep te verleiden om bijvoorbeeld veel vaker een bestelling te doen, informatie aan te vragen, contact op te nemen of in te schrijven voor je nieuwsbrief.

Contact

Web-effect

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpagina

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

 

Gratis Joomla check-up

Heb je een Joomla website en vraag je je af of en hoe je meer online resultaat kan behalen?

 

Joomla! 3 Certified Administrator