Wil je graag meer klanten werven en meer omzet realiseren met je website?

Veel websites hebben doelen, maar vaak vallen de resultaten tegen. Je hoeft dan echt niet altijd een nieuwe website te laten maken. Je kunt ook meer online resultaat behalen door onderhoud aan de website in verschillende fasen met praktisch advies. Zodat je zelf website verbetering kunt plannen en (laten) uitvoeren.

Herken jij je in één of meer van de volgende uitspraken?

  • Ik heb een website, maar ik wil graag advies over de mogelijkheden om mijn website beter vindbaar te maken voor mijn ideale klanten.
  • Ik wil meer informatie-aanvragen via mijn website en meer inschrijvingen voor mijn nieuwsbrief, ik heb concrete ondersteuning nodig hoe ik dat moet aanpakken.
  • Ik wil graag een grotere naamsbekendheid als expert en mijn online zichtbaarheid vergroten zodat ideale klanten mijn aanbod beter kunnen vinden en er ook gebruik van maken, maar daarvoor heb ik advies nodig.
Joomla website optimalisatie

Neem dan contact op!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de doelen en knelpunten van de website en komen de volgende punten aan bod:

  • Zoekmachine optimalisatie. Zijn de standaard Joomla SEO opties goed ingesteld en maak je gebruik van andere mogelijkheden om de website beter vindbaar te maken voor jouw ideale klant?
  • Gebruiksvriendelijkheid. Is de website overzichtelijk en kun je als bezoeker snel de juiste informatie vinden waar je naar op zoek bent?
  • Conversie optimalisatie. Zijn de doelen van de website duidelijk? Wat is er nodig om de doelgroep te verleiden om bijvoorbeeld veel vaker een bestelling te doen, informatie aan te vragen, contact op te nemen of in te schrijven voor je nieuwsbrief.

Ben jij een ambitieuze ondernemer en wil je ook graag een winstgevende website?
Vraag dan een gratis strategie sessie aan!

Graag een naam invullen

Graag een geldig e-mail adres invullen

Ongeldige invoer

Graag bevestigen voor verzenden

Waarom kan ik je helpen?

Anja HageIk ben Anja Hage, Joomla expert en ik heb ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele effectieve websites. Ik geef duidelijk en praktisch advies aan zelfstandige specialisten om hun bestaande website te optimaliseren voor meer online resultaat. Een website die gebruiksvriendelijk is, die voor meer aanvragen, bestellingen en inschrijvingen zorgt en die in de zoekmachines goed gevonden wordt door de doelgroep.

Ja, ik wil graag meer informatie!

Contact

Web-effect

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpagina

LinkedIn profiel