Joomla! websites

Servanda Stichting Welzijn

Susanna Kos"Anja is een no-nonsense vakvrouw die goed luistert naar wat je voor ogen hebt en daarmee aan de slag gaat. Makkelijk en helder in het contact en uitstekend in het trainen om de website zelf te beheren. Top! "
Susanna Kos - Servanda

 

Anke Bot Fotografie

Anke Bot"Anja durfde de uitdaging aan om een website te bouwen voor een fotograaf. Een website waarin het beeld het allerbelangrijkste is en goed tot zijn recht moet komen. Anja heeft goed begrepen waar de accenten moeten liggen en ze heeft ervoor gezorgd dat de website precies werkt zoals ik voor ogen had. Verder heeft ze met veel geduld een training gegeven over het gebruik van Joomla. Een super prestatie, een prachtig resultaat en een meer dan tevreden klant ! "
Anke Bot - Anke Bot Fotografie

Bron: LinkedIn

Rustpunt Counselling

Linda Martens"Anja heeft mijn bestaande website vernieuwd en aangepast aan mijn wensen. Ook heeft ze gezorgd dat deze geschikt werd voor mobile devices en mij training gegeven om de website zelf te kunnen bijwerken. Haar kennis en rustige manier van uitleggen heb ik als erg fijn ervaren. En het eindresultaat mag er zijn! Ik heb al veel positieve reacties op de vernieuwde website gekregen. Dank je wel voor dit werk Anja!"
Linda Martens - Rustpunt Counselling

Bron: LinkedIn

Joomla! trainingen

Ik heb op 12 september 2013 meegedaan met de dagcursus website onderhouden. Dat was een plezierig en interessante dag. Veel geleerd. Vooral heb ik een goed beeld gekregen van de totaal opbouw van deze 3.1 joomla versie. Ik werkte voorheen met een oude (1.0) versie. Een wereld van verschil. Anja is een enthousiast, betrokken en deskundig trainer!

En nu aan de slag en veel oefenen om het geleerde me verder eigen te maken.
Jan Klomp - Basiscursus Joomla! 3

Sjoerd de Waal“Ik heb bij Anja een 1 op 1 training gevolgd om een mooie en goede Joomla!-site te kunnen bouwen. Als beginnend ondernemer wilde ik niet teveel tijd verliezen aan het zoeken op internet en vervolgens zelf te experimenteren. Anja heeft mij in 2,5 dag alles bijgebracht wat ik nodig had om een professionele website neer te kunnen zetten.

Ze deed dat rustig en met veel kennis van zaken. Stap voor stap heeft zij mij door de materie heen geloodst. Regelmatig controleerde ze daarbij of ik de aangeboden informatie goed begreep en ging pas weer verder wanneer dat het geval was. Ook na de trainingen is ze me blijven volgen en gaf gevraagd en ongevraagd advies.

Ik heb haar trainingen als zeer professioneel en prettig ervaren en ik weet nu waar ik met Joomla!-vragen moet zijn. Ik kan Anja met een gerust hart, bij een ieder die een Joomla!-website wil opbouwen of verbeteren, van harte aanbevelen!”
Top qualities: Personable, Expert, Good Value
Sjoerd de Waal  - Meerdaagse Joomla maatwerk training - 3 september 2012

Colin Brace“Anja knows the template system of Joomla inside and out and is very good at explaining its intricacies. She is an excellent teacher and I recommend her Joomla courses.”
Top qualities: Personable, Expert, Good Value
Colin Brace - Workshop Joomla! 1.6 templates - 15 mei 2011

Toon Verhoeven“Haar enthousiasme gecombineerd met een goede kennis van zaken weet Anja op een hele informele en prettige manier over te dragen. Er was veel ruimte voor individuele vragen. Kortom een hele leerzame en gezellige workshop.”
Top qualities: Personable, Expert, High Integrity
Toon Verhoeven - Mediatix - Workshop Joomla! 1.6 templates - 16 maart 2011

"In april 2010 heb ik de maatwerk cursus van Web-effect gedaan. Ik ben hier zeer enthousiast over. Anja Hage legt alles snel, helder en duidelijk uit. In korte tijd had ik dus antwoord op al mijn specifieke vragen. Helemaal top! Daarnaast is Anja een gezellige vrouw waar prettig mee samen te werken is. Een echte aanrader dus. "
Karen Visbeen - Maatwerk cursus Joomla!

"Erg leerzame introductie, zeer geschikt voor Joomla-dummies.
De basis wordt goed uitgelegd en het wordt ook al duidelijk gemaakt wat er nog meer mogelijk is... dit vraagt om een vervolgcursus! Anja, bedankt voor je expertise!"
Daphne Spaan - Basis cursus Joomla!

"De Joomla! cursus die ik heb gevolgd van Anja bij Rogier Webdesign was uitstekend! In slechts een dag kreeg ik een duidelijk inzicht in de werking van Joomla! dankzij de geduldige en persoonlijke training van Anja."
Edward Koster - Basis cursus Joomla!

"Leuke dag, basis is netjes doorgenomen, en de algehele structuur is een stuk duidelijker, vooral de relatie menu's - secties - categorieen"
Simon Kloostra - Basis cursus Joomla!

Prima uitleg van diverse onderdelen van Joomla! Alle gelegenheid om vragen te stellen en ook daarbij heldere uitleg."
Sonja Riemersma - Basis cursus Joomla!

Leuke dag in de wereld van Joomla. Een vrolijke, insprirerende Anja neemt je hand in hand mee door de administratieve kant van Joomla. Kleine groep maak een goede interactieve sessie mogelijk.
Ik kan de beginnerscursus zeker aanraden voor mensen die een joomla website moeten gaan beheren.
Ruud van der Tak - Basis cursus Joomla!

In een fijne sfeer de basis van Joomla doornemen! Helemaal TOP!
Gaby de Kruif - Basis cursus Joomla!

Vandaag heb ik alvast een hele hoop bijgeleerd, de basis van hoe joomla werkt en het beheer van je eigen site.  Ik zie alvast uit naar het tweede deel en hoop zo mijn eigen site vorm te kunnen geven.
Mark Missoorten - Basis cursus Joomla!

 

 

Contact

Web-effect

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpagina

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

 

Gratis Joomla check-up

Heb je een Joomla website en vraag je je af of en hoe je meer online resultaat kan behalen?

 

Joomla! 3 Certified Administrator