Leadpage Perfect Skin & Beauty

Maatwerk leadpage voor 'Perfect Skin & Beauty' in de stijl van de website met wervende tekst en het belangrijkste doel, het aanmelden en het gratis stappenplan voor huidverbetering downloaden. Geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google en het delen naar social media.

Salespage kookboek Goed Lunchen

Maatwerk salespage voor het kookboek 'Goed Lunchen'. In de stijl van de website Anke Bot Fotografie, met een bestelformulier voor één of meerdere boeken en direct eenvoudig afrekenen via iDEAL. Natuurlijk ook geoptimaliseerd voor diverse mobiele apparaten, vindbaarheid in Google en het delen naar social media.

Leadpage download gratis Joomla website tips

Een goede leadpage heeft maar één doel, in dit voorbeeld om een e-maillijst te laten groeien met leads die geïnteresseerd zijn in het zelf beheren en optimaliseren van een Joomla website. Bij aanmelden ontvangen leads een e-book met waardevolle tips en daarna ontvangen ze regelmatig relevante informatie, meer nieuwe tips en (een speciaal) aanbod van praktische workshops.

Een leadpage is een losse pagina eventueel in de stijl van de website met wervende tekst en het belangrijkste doel, bijvoorbeeld aanmelden en de 'gratis weggever' downloaden. Een leadpage heeft geen menu en andere afleidingen waardoor de kans groter is dat er actie ondernomen wordt.

 Jumpstart met Joomla

Een salespage voor de basiscursus website maken 'Jumpstart met Joomla' met daaraan gekoppeld een formulier voor aanmelden en direct eenvoudig afrekenen via iDEAL. Natuurlijk ook geoptimaliseerd voor diverse mobiele apparaten, vindbaarheid in Google en het delen naar social media.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor het opzetten van een salespage voor een workshop, ander soort evenementen of verkoop van een product met iDEAL betalingsmethode? Neem dan vrijblijvend contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Contact

Web-effect

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpagina

LinkedIn profiel