Leadpage download gratis Joomla website tips

Een goede leadpage heeft maar één doel, in dit voorbeeld om een e-maillijst te laten groeien met leads die geïnteresseerd zijn in het zelf beheren en optimaliseren van een Joomla website. Bij aanmelden ontvangen leads een e-book met waardevolle tips en daarna ontvangen ze regelmatig relevante informatie, meer nieuwe tips en (een speciaal) aanbod van praktische workshops.

Een leadpage is een losse pagina eventueel in de stijl van de website met wervende tekst en het belangrijkste doel, bijvoorbeeld aanmelden en de 'gratis weggever' downloaden. Een leadpage heeft geen menu en andere afleidingen waardoor de kans groter is dat er actie ondernomen wordt.

René Hogenes geeft regelmatig een online workshop Brainswitch. Tijdens campagnes werd er een standaard online Leadpages tool gebruikt om aanmeldingen te werven, maar daar zaten een aantal beperkingen aan.

Om campagnes beter aan te sturen wilde René graag meer inzicht via welke (social media) kanalen bezoekers op de leadpage terecht komen en actie ondernemen. Daarom is er een maatwerk leadpage ontwikkeld met een lay-out op basis van de website en gekoppeld met Google Analytics voor het meten en analyseren.

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Westelijke Parallelweg 50
3331 EW Zwijndrecht

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 078-6228104

Joomla 3.9

Naar boven