Leadpage download gratis Joomla website tips

Een goede leadpage heeft maar één doel, in dit voorbeeld om een e-maillijst te laten groeien met leads die geïnteresseerd zijn in het zelf beheren en optimaliseren van een Joomla website. Bij aanmelden ontvangen leads een e-book met waardevolle tips en daarna ontvangen ze regelmatig relevante informatie, meer nieuwe tips en (een speciaal) aanbod van praktische workshops.

Een leadpage is een losse pagina eventueel in de stijl van de website met wervende tekst en het belangrijkste doel, bijvoorbeeld aanmelden en de 'gratis weggever' downloaden. Een leadpage heeft geen menu en andere afleidingen waardoor de kans groter is dat er actie ondernomen wordt.

Wat is de meerwaarde van een leadpage?

Een leadpage wordt vaak toegepast als onderdeel in een effectieve marketing strategie voor een groter doel, zoals meer aanmeldingen voor een (online) training.

Vaak is de stap om direct aan te melden te groot en willen bezoekers eerst nog meer informatie en jouw expertise beter leren kennen. Maak een 'gratis weggever' zoals een e-book met tips, een checklist, een les uit je (online) training of video's om te gebruiken voor aanmeldingen via de leadpage.

Ben je geïnteresseerd in een (maatwerk) leadpage?

Meer informatie over de voordelen, mogelijkheden, kosten en leadpage voorbeelden.

 

Wireframe opzet maatwerk leadpage

 

 

Contact

Web-effect

078-6228104
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpagina

LinkedIn profiel