Joomla! project

Ik maak graag gebruik van het open source CMS Joomla voor het ontwikkelen van websites en als basis voor mijn Joomla trainingen. Daarom doe ik graag wat terug voor het Joomla project en ik zet mij sinds november 2008 met veel plezier vrijwillig in als teamlid voor de organisatie van de Joomla!Dagen.

joomla open source cms

Joomla! presentaties

Regelmatig geef ik presentaties op de Joomla!dagen of een Joomla gebruikersgroep avond, ook organiseer ik zelf een aantal keren per jaar een thema-avond. Wil je daar graag een keer bij zijn? In de presentatie agenda vind je een overzicht van onderwerpen en data.

JUG VlaanderenEen presentatie over verschillende basis Joomla 3 SEO technieken en tips om je website steeds beter vindbaar te maken voor je doelgroep via zoekmachines zoals Google. En hoe je dit kan meten, analyseren en optimaliseren met behulp van Google Analytics.

Meer info over deze presentatie

 

Inzicht in website doelen met RSForm!Pro en Google Analytics

Wat zijn de doelen van je website? Het verkrijgen van telefonische en persoonlijke afspraken met potentiƫle klanten via informatie aanvragen? Of het verkopen van producten en diensten? Met de Joomla extensie RSForm!Pro voor het opzetten van website formulieren kun je in combinatie met Google Analytics website doelen instellen en erachter komen hoe jouw website presteert.

Joomla!dagen 2014

Maak je Joomla! website effectiever met Google Analytics.

Google Analytics is al snel een oerwoud van data waarin je heel gemakkelijk kunt verdwalen. Tijdens de Joomla!dagen heb ik een presentatie gegeven over een aantal basis opties waarmee je kunt beginnen om je website steeds effectiever te maken.

Joomla!dagen 2013

Op maandag 11 maart 2013 heb ik voor Joomla gebruikersgroep Utrecht een uitgebreide presentatie Google Analytics gegeven over een aantal basis functies van Google Analytics zoals:

  • Hoe koppel je Google Analytics aan je Joomla website?
  • Hoeveel bezoekers bezoeken je website?
  • Waar komen bezoekers vandaan?
  • Met welke zoekwoorden?
  • Welke pagina's zijn er bekeken?
  • Hoe lang blijven bezoekers op je website?
Joomla gebruikersgroep Utrecht

Voor Joomla gebruikersgroep Heerenveen heb ik een presentatie gegeven over Joomla 2.5 zoekmachine optimalisatie (SEO) en de basis van Google Analytics. Wat zijn de verschillende basis Joomla SEO technieken en tips om je website steeds beter vindbaar te maken voor je doelgroep via zoekmachines zoals Google.

Joomla gebruikersgroep Heerenveen

Tijdens de Joomla!dagen 2012 heb ik op beide dagen een presentatie over de nieuwe functies in Joomla 2.5 gegeven.
"De ontwikkelingen bij Joomla staan niet stil. Op dit moment zijn we bij Joomla 2.5 met een aantal mooie nieuwe functies. In deze presentatie verteld Anja welke dat dat zijn, met praktische voorbeelden zodat je weer up-to-date bent."
Meer informatie met een Prezi van de presentatie

Presentatie Joomla 2.5 features

Contact

Web-effect

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpagina

LinkedIn profiel